Terug naar overzicht

De wereld op je kopDe Wereld op je Kop was de feestelijke afsluiting van de foto-expositie ‘De Wereld op je Bord’ in de Grote Kerk op 28 september 2018. Samen met Martijn Engelbregt ontwikkelde Tamara het concept en deed ze de regie. Op deze avond was de bezoeker zelf gastheer en -vrouw. Met 300 ‘special guests’, allen Alkmaarders, beleefden zij een avond vol onverwachte en speelse gebeurtenissen. Centraal stond de maaltijd in ‘de Huiskamer van Alkmaar’.  Drie acteurs hielpen hen via koptelefoons de avond vorm te geven.

De acteurs
Gustav Borreman is acteur, bekend van series als Penoza en Soof. Tevens speelt hij in het theater met t.g Lange Mannen. Ook werkt hij als trainer, o.a. in de zorg.
Reineke Jonker is actrice, speelde in diverse series en theatervoorstellingen. Ook werkt ze als presentatrice en geeft ze trainingen over persoonlijk leiderschap.
Allard Medema is kunstenaar, poëet, liedjesschrijver, grafisch vormgever en o.a. werkzaam voor Circus Andersom.

Dit was een project in het kader van 500 jaar Grote Kerk Alkmaar en werd mede mogelijk gemaakt door Rabobank Alkmaar (Rabobank Kickstart Food Program), TAQA Theater De Vest, TAQA Cultuurfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Alkmaar (Budget Bewonersinitiatieven).